Skip to main content

Special Cargo Transport

Exceptioneel transport: ook dat kunnen wij als geen ander!

U kent Rutges Cargo Europe ongetwijfeld als het gaat om high value transport, pharma transport en sensitive & aerospace transport. Maar wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in exceptioneel vervoer? Wij beschikken over diepladers, semi-diepladers, schuiftrailers en open megatrailers en verzorgen graag het transport van uitzonderlijke ladingen. In alle soorten, maten en gewichten. Nationaal én internationaal, inclusief de benodigde ontheffingen en  vergunningen.

Contact opnemen

Exceptioneel transport zonder grenzen

Special cargo en zware landbouwmechanisatievoertuigen zoals tractoren, shovels en giertanks zijn niet gemakkelijk te vervoeren. Datzelfde geldt voor vliegtuigmotoren, kranen en bulldozers. Voor onze speciaal opgeleide chauffeurs zit juist daar de uitdaging in. Zij weten hoe ze uw verrijdbare of niet-verrijdbare voertuig veilig op een trailer of dieplader moeten krijgen. En weer veilig aan de grond kunnen zetten. Op de afgesproken tijd en locatie. Precies zoals het hoort!

We kennen de wegen én de benodigde vergunningen

Bij Rutges Cargo Europe weten wij precies wat er nodig is om exceptioneel transport veilig en efficiënt te verzorgen. Want voor transport dat niet binnen de gestelde afmeting of massa valt, dienen ontheffingen of vergunningen te worden aangevraagd. En die zijn per land verschillend. Wij regelen al het papierwerk, ook op locatie. Zo heeft u nergens omkijken naar!

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche

Wij beschikken over de benodigde certificaten

Wij staan voor u klaar.
Let’s go!

Bent u op zoek naar een gedegen advies? Heeft u een totaaloplossing nodig? Of wilt u met spoed uw zending laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Bel 020 654 0900

Stel een vraag