Skip to main content

Aerospace & Sensitive Transport

Kwetsbare apparatuur of exclusieve machines?
Daar hebben wij bij uitstek ervaring mee!

Denk aan satellieten, scanners of semiconductor equipment. Wij zorgen ervoor dat ook uw gevoelige apparatuur snel en veilig wordt vervoerd. Dit doen wij met daartoe speciaal uitgerust equipment, goed opgeleide medewerkers en de zorgvuldigheid die u van ons gewend bent.

Contact opnemen

Delivered safely, handled carefully

Onze mensen begrijpen hoe belangrijk deze goederen voor u zijn en weten dat het vervoer met bijzondere aandacht moet plaatsvinden. Als specialist zetten we sterk in op screening, training en ontwikkeling. Zo weet u zeker dat uw kwetsbare goederen altijd met de juiste kennis en expertise worden behandeld en dus in veilige handen zijn.

Speciaal ontwikkelde stepper trailers

Een innovatief type trailer waarmee we zelfs de meest gevoelige apparatuur veilig kunnen laden, vervoeren en lossen. Rutges Cargo Europe beschikt over de grootste vloot stepper trailers in Europa. De inwendige hoogte van zo’n trailer is aan de voorzijde 3.00 meter oplopend tot 3.05 meter aan de achterkant. Dat maakt hem uniek. Met een automatisch laad- en losysteem en een hydraulisch roller-bed met 11 ton capaciteit kunnen we elke uitdaging aan.

We gaan verder dan ‘enkel’ transport

Wij bieden een combinatie van jarenlange ervaring en de beste kwaliteit. En we gaan verder dan transport alleen. Want als u wilt kunnen we u ook de volledige logistiek uit handen nemen. In ons state of the art warehouse kunnen wij de op –en overslag en bijkomende handelingen van kwetsbare goederen voor u verzorgen.

Wij regelen het. Let’s go!

Meer over Air Freight Logistics’

We houden u nauwkeurig op de hoogte

Goede en eerlijke communicatie is van groot belang. Daar hoort ook transparantie bij. Daarom geven we u volledig inzicht in het logistieke proces. Met actieve temperatuurbewaking en real-time registratie van het temperatuurverloop van uw goederen kunnen wij de kwaliteit tijdens het transport aantoonbaar waarborgen.

Interesse?

Bel 020 654 0900

Contact opnemen

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche

Wij beschikken over de benodigde certificaten

Wij staan voor u klaar.
Let’s go!

Bent u op zoek naar een gedegen advies? Heeft u een totaaloplossing nodig? Of wilt u met spoed uw zending laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Bel 020 654 0900

Stel een vraag