Skip to main content

Pharma Logistics

Het meest geavanceerde healthcare warehouse op het Schiphol Logistics Park.

De volledige logistiek en opslag rondom uw farmaceutische producten uit handen geven? Dan wilt u zeker weten dat niet alleen het transport goed geregeld is, maar dat ook het warehouse aan de hoogste standaarden voldoet. In ons state of the art en geconditioneerde warehouse worden uw farmaceutische producten veilig opgeslagen. Onder precies de juiste omstandigheden. Wij zijn TAPA FSR-A en GDP gecertificeerd én we beschikken over een groothandelsvergunning.

Uw farmaceutische producten veilig opgeslagen onder de juiste condities. Wij regelen het.

Contact opnemen

Uw volledige logistieke proces in goede handen

Op- en overslag, handling en transport. Wij bieden een totaal oplossing voor al uw logistieke uitdagingen. Wij beschikken over een opslagcapaciteit van > 15.000 pallets met verschillende temperatuurzones. Tevens is ons warehouse volledig gevalideerd en voorzien van een maximale beveiliging.

Met onze geavanceerde IT bieden we zekerheid

We werken volgens geautomatiseerde processen. Komt uw zending binnen op Schiphol, dan halen wij die af en brengen uw goederen onder de juiste condities naar ons warehouse. Natuurlijk met onze moderne, optimaal ingerichte en GDP-gecertificeerde vrachtwagens. In ons geconditioneerde warehouse worden de goederen gelost, gescand en vervolgens gelabeld. Het Warehouse Management Systeem van Rutges Cargo Europe biedt inzicht in het actuele voorraadbeheer, statusbeheer en de temperatuur rapportage van de zendingen.

De juiste condities,
altijd inzicht

We monitoren alles continu zodat we zeker weten dat het volledige proces foutloos verloopt. En dat uw farmaceutische goederen altijd veilig en onder de juiste vervoer- en opslagcondities staan. Of ze nu in een vrachtwagen staan of in ons warehouse liggen opgeslagen. Natuurlijk geven we u volledig inzicht. Via het klantportaal kunt u elk moment van de dag zien waar uw lading is en checkt u eenvoudig de temperatuur.

Handle with care

Zowel onze vrachtwagens als ons warehouse zijn GDP gecertificeerd. We beschikken bovendien over een groothandelsvergunning, dus uw goederen kunnen voor een langere periode worden opgeslagen. Hygiëne, kwaliteit en veiligheid? We hebben het allemaal uitstekend geregeld en alle benodigde papieren in huis. Net als vakbekwame, gescreende medewerkers die precies weten hoe ze met uw kwetsbare producten moeten omgaan. Let’s go!

Interesse?

Bel 020 654 0900

Contact opnemen

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche

Wij beschikken over de benodigde certificaten

Wij staan voor u klaar.
Let’s go!

Bent u op zoek naar een gedegen advies? Heeft u een totaaloplossing nodig? Of wilt u met spoed uw zending laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Bel 020 654 0900

Stel een vraag