Skip to main content

Air Freight Transport

Full service & super flexibel, dat maakt ons een fijne partner.

Op Schiphol Airport voelen wij ons al meer dan dertig jaar thuis. Niet voor niets hebben we hier ons nieuwe pand laten bouwen. Vandaaruit verzorgen we als regulated agent snel en efficiënt al uw luchtvracht. Op en rond de luchthaven, van en naar warehouses, cargo handlers, fabrikanten en airlines. Non-stop. We hebben ons eigen Mega box koeler wagenpark en een 100% gescreende en gecertificeerde airport crew. Onze chauffeurs zijn ervaren en toegewijd, zo staan we bekend en daar zijn we trots op. Want het echte verschil maken we met de kwaliteit van onze dienstverlening. Handle with care. Delivered safely. Dat is waar wij voor staan.

Contact opnemen

Slimme processen, duidelijke dashboards

We zetten sterk in op business intelligence om snel te kunnen schakelen tussen de verschillende stapjes in de keten. Daardoor verloopt de handling vlot, efficiënt en veilig. Wij hebben bovendien real time inzicht in waar uw vrachtstromen zich bevinden. Gaat er iets mis, dan kunnen wij direct in actie komen. We zijn daarin pro-actief en oplossingsgericht. Open en eerlijke communicatie vinden we heel belangrijk. Daarom kunt u via het klantenportaal ook zelf de status van uw zending bekijken. En dag en nacht een spoedzending ingeven.

Veilige opslag in ons state-of-the-art warehouse

Heeft u (tijdelijke) opslag van uw goederen nodig? Dan kunt u gebruikmaken van ons state-of-the-art warehouse op Schiphol Airport. Hier hebben we alle faciliteiten om uw producten onder precies de juiste condities op te slaan. Uiterst veilig, hygiënisch en onder de juiste temperatuur. We beschikken over alle certificeringen. Zo weet u zeker dat uw producten altijd in goede handen zijn.

Meer over Air Freight logistics

Interesse?

Bel 020 654 0900

Contact opnemen

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche

Wij beschikken over de benodigde certificaten

Wij staan voor u klaar.
Let’s go!

Bent u op zoek naar een gedegen advies? Heeft u een totaaloplossing nodig? Of wilt u met spoed uw zending laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Bel 020 654 0900

Stel een vraag