Skip to main content

Rutges Cargo Europe, dé logistiek dienstverlener en transporteur voor Pharma, High Value, Aerospace & Sensitive en Special Cargo.

Contact

Wij vervoeren kwetsbare, waardevolle en farmaceutische goederen. Dit doen we al vele jaren, met kennis, expertise en  plezier. Ook verzorgen wij de opslag, overslag en handling van uw goederen onder exact de juiste condities. Daarmee bieden wij u een totaaloplossing voor al uw logistieke vraagstukken.

Met onze vestiging op Schiphol, bevinden we ons in het hart van de logistieke wereld. Daardoor zijn we altijd dichtbij. Vanuit ons gloednieuwe pand werken we elke dag met liefde voor het vak en volop energie aan de uitdagingen van onze klanten. Ons wagenpark is van uitstekende kwaliteit en met ons state of the art warehouse zijn we een volwaardig logistiek dienstverlener.

Handle with care. Safe delivery. Excellent quality.
Echte meerwaarde bieden we niet met wat we doen, maar met hoe we dat doen. We zijn niet de grootste. Bewust niet. Want we willen de beste zijn. Doen wat we goed kunnen en daarin excelleren. Het snelle werk van A naar B doen we allang niet meer. We zijn de specialist die met 100% aandacht, de grootste zorgvuldigheid en onder de strengste veiligheidsmaatregelen goederen vervoert en opslaat. Handle with care. Safe delivery. Excellent quality. Dat is waar wij voor staan.

We werken voor
100% met gescreende
en zelf opgeleide
chauffeurs

Met business intelligence blijven we telkens een stap voor

We bewegen mee. Ook figuurlijk. Want we willen de kwaliteit van onze dienstverlening blijvend verbeteren. Daarom maken we volop gebruik van business intelligence. Sterker nog: kunstmatige intelligentie is de backbone van onze organisatie. Met data en dashboards kunnen we het proces steeds verder optimaliseren, precieze inschattingen maken, gericht communiceren en verwachtingen managen.

Uiteindelijk is ons werk gewoon mensenwerk

We zijn de specialist, de lokale partner, die met slimme processen inzet op een maximale kwaliteit van dienstverlening. Gedreven door een sterke ambitie om de beste te zijn en te blijven. Door te innoveren, voortdurend bij te stellen en scherp te blijven op hoe het nog beter kan. Maar hoe innovatief onze systemen ook zijn en hoe vernieuwend onze manier van werken, uiteindelijk blijft ons werk mensenwerk.  Dus zetten we ons maximaal in, 24/7 per dag om die optimale dienstverlening te leveren. So, let’s go!

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche