Skip to main content

Pharma Transport

Het veilig vervoeren onder de juiste condities.

Farmaceutische producten vragen om bijzonder transport. Bij ons staan kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid voorop. We werken op basis van gecontroleerde processen. Daardoor garanderen we dat uw goederen op tijd en onder optimale condities worden afgeleverd.

Contact opnemen

Bij elk transport de hoogste standaarden

Wij garanderen transport volgens de hoogste standaarden. Daardoor weet u zeker dat uw producten veilig en onder optimale condities worden vervoerd. Handle with care. Dat is waar wij bij elk transport op inzetten. Niet voor niets dragen wij al jaren zorg voor het transport van farmaceutische producten en werken we voor de meest toonaangevende farmaceutische bedrijven. We zijn dan ook volledig GDP, TAPA FSR-A en TAPA TSR-1 gecertificeerd.

Geavanceerde IT-systemen voor soepele processen

Wij willen het transport voor u zo makkelijk én zorgeloos mogelijk maken. Daarom werken we met geavanceerde IT-oplossingen. Door het volledige proces zoveel mogelijk te automatiseren, garanderen we snel, betrouwbaar en optimaal transport. Bovendien kunt u via het klantportaal precies zien waar uw zending zich op dat moment bevindt én wat de actuele temperatuur in de vrachtwagen is. We monitoren realtime, 24 uur per dag.

Wij zijn óók specialist in pharma logistics

Wij combineren jarenlange ervaring in de farmaceutische sector met een hoge kwaliteit van dienstverlening. En we gaan verder dan transport alleen. Want als u wilt kunnen we u ook de volledige logistiek uit handen nemen. In ons state of the art warehouse kunnen wij de op –en overslag en bijkomende handelingen van uw farmaceutische goederen verzorgen. Volledig geconditioneerd én gecertificeerd!

Wij regelen het. Let’s go!

Meer over Pharma Logistics

Optimale zorg en aandacht

We zijn er trots op om dé specialist te zijn in pharma transport en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de continue beschikbaarheid van essentiële farmaceutische producten. Van onze planners tot onze chauffeurs: we delen een passie voor ons vak. We houden van een uitdaging, denken oplossingsgericht en zijn gewend om duidelijk te communiceren. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij uw lading met alle zorg en aandacht behandelen.

Interesse?

Bel 020 654 0900

Contact opnemen

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche

Wij beschikken over de benodigde certificaten

Wij staan voor u klaar.
Let’s go!

Bent u op zoek naar een gedegen advies? Heeft u een totaaloplossing nodig? Of wilt u met spoed uw zending laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Bel 020 654 0900

Stel een vraag