Skip to main content

Air Freight Logistics

Betrouwbare opslag en efficiënt vervoer voor al uw zendingen

Logistieke activiteiten voor uw im –en export. Maar we kunnen ook het on-air transport voor u verzorgen. Dat regelen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Maar we kunnen ook de volledige logistiek op ons nemen. Want we begrijpen dat het vervoer van uw goederen continu moet doorgaan. En dat u zo min mogelijk omkijken wilt hebben naar de op- en overslag, handling en cross-docking van uw zendingen. Handled with care. Safely delivered. Dat is waar wij voor staan.

Contact opnemen

Logistieke afhandeling van uw luchtvracht

Wij zijn gevestigd nabij Schiphol en bevinden ons daarmee in het centrum van de logistiek. Hier halen wij uw goederen af met onze speciale trailers die geschikt zijn voor luchtvrachtvervoer en slaan het op in ons state-of-the-art warehouse. Voor korte of langere tijd, dat is aan u. Ons warehouse is TAPA-FSR-A gecertificeerd en beveiligd met een alarm, toegangscontrole en 24/7/365 video monitoring.

Van opslag tot en met verdere export

Vanuit Rutges Cargo Europe zijn wij in staat uw goederen aan te leveren bij de airline of over de weg verder te vervoeren. Onze chauffeurs beschikken over een ACN-pas en zijn daarmee gecertificeerd en op de hoogte van de wet- en regelgeving op Schiphol. Daardoor garanderen we een correcte, betrouwbare en efficiënte afhandeling.

Omdat we u volledig inzicht willen geven

We zetten al jaren in op IT en data. Zo kunnen we leveringen op de afgesproken tijd garanderen en weten we altijd precies waar uw goederen zich bevinden. Tot op het aantal stuks nauwkeurig. Goede communicatie en afstemming zijn daarbij essentieel. Want uiteindelijk blijft logistiek mensenwerk. We zijn pro-actief en volledig transparant: door middel van het klantportaal kunt u 24/7 met ons meekijken en natuurlijk ook op elk gewenst moment uw nieuwe zendingen doorgeven.

Uw kwetsbare apparatuur in veilige handen

Goede en eerlijke communicatie is voor ons van groot belang. Daar hoort ook transparantie bij. Daarom geven we u volledig inzicht in het logistieke proces. Actieve temperatuurbewaking en real-time registratie van het temperatuurverloop van uw goederen zijn essentieel om de kwaliteit tijdens het transport aantoonbaar te waarborgen. Daardoor weet u zeker dat uw goederen altijd in veilige handen zijn.

Interesse?

Bel 020 654 0900

Contact opnemen

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche

Wij beschikken over de benodigde certificaten

Wij staan voor u klaar.
Let’s go!

Bent u op zoek naar een gedegen advies? Heeft u een totaaloplossing nodig? Of wilt u met spoed uw zending laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Bel 020 654 0900

Stel een vraag