Skip to main content

High Value Transport

Waardevolle goederen of producten brengen risico’s met zich mee en vragen om extra aandacht in de logistieke keten. Rutges Cargo Europe is gespecialiseerd in high value transport en logistiek.

We ontwikkelen en implementeren klantspecifieke, proactieve oplossingen voor het transport van uw waardevolle en kwetsbare goederen. Met onze technieken voor risicoanalyse bent u verzekerd van optimaal veilig transport. Bovendien zijn wij TAPA TSR-1 gecertificeerd waarmee we kunnen garanderen dat ons transport aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

Contact opnemen

Omdat kwaliteit bij ons voorop staat

Met moderne voertuigen, de nieuwste tracking apparatuur, optimale veiligheidssystemen en getrainde en gescreende medewerkers hebben we alles in huis om logistieke services te leveren volgens de hoogste standaarden. We zorgen ervoor dat uw zending volgens de gemaakte afspraken wordt geleverd. Ieder transport wordt permanent gemonitord en afhankelijk van uw zending werken we met dubbele bemanning en sturen we zelfs een security escort mee. Wenst u extra zekerheid, dan is er in overleg veel mogelijk.

De hoogste standaarden voor nu én morgen

Natuurlijk werken we met meervoudige GPS-systemen en deursensoren met alarmfunctie, kiezen we de veiligste route en parkeerplaatsen en zijn we aangesloten op de alarmcentrale. Maar veiligheid is geen vast gegeven. De wereld verandert, dus bewegen we mee. We voeren continu een risicoanalyse uit om de veiligheid van onze transporten blijvend te verbeteren. Zo houden we uw zending ook morgen veilig.

We gaan verder dan ‘enkel’ transport

Wij bieden een combinatie van jarenlange ervaring en de beste kwaliteit. En we gaan verder dan transport alleen. Want als u wilt kunnen we u ook de volledige logistiek uit handen nemen. In ons state of the art warehouse kunnen wij de op –en overslag en bijkomende handelingen van uw goederen verzorgen.

Wij regelen het. Let’s go!

Meer over High Value logistics

Onze geautomatiseerde processen bieden zekerheid

IT vormt de backbone van onze organisatie. Doordat we continu monitoren weten we precies waar uw zending zich bevindt én welke aantallen per product in welke auto zitten. Daardoor weten we ook exact wanneer de zending op uw locatie is. Zo bieden we u zekerheid. Maar we geven ook u graag continu inzicht. Met het klantportaal ziet u op elk gewenst moment van de dag waar uw zending zich bevind.

Interesse?

Bel 020 654 0900

Contact opnemen

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche

Wij beschikken over de benodigde certificaten

Wij staan voor u klaar.
Let’s go!

Bent u op zoek naar een gedegen advies? Heeft u een totaaloplossing nodig? Of wilt u met spoed uw zending laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Bel 020 654 0900

Stel een vraag