Skip to main content

High Value Logistics

Omdat uw high value goederen om excellent care vragen.

Niet alleen het transport van uw high value producten regelen we uitstekend, ook de op- en overslag en handling zijn bij ons in goede handen. Zo bieden we u een totaaloplossing. Ons warehouse is TAPA FSR-A gecertificeerd. Maximaal beveiligd dus.

Contact opnemen

Volledig inzicht met slimme IT

Handle with care is ons uitgangspunt. Business intelligence onze kracht. IT vormt dan ook de backbone van onze organisatie. Door onze geautomatiseerde processen kunnen we precies volgen waar uw zending is, hoeveel en welke producten onderweg zijn en wat de actuele voorraadstatus is in ons warehouse.

Veiligheid voorop

U stelt terecht de hoogste veiligheidseisen aan het transport, de opslag, de overslag en de handling van uw waardevolle goederen. We maken een goede risicoanalyse, zodat we het gehele logistieke proces op maat kunnen inrichten: van beveiligde transporten of extra escorts tot secured parking. Onze medewerkers zijn bovendien volledig gescreend. Ons warehouse is niet voor niets TAPA FSR-A gecertificeerd.

We bieden een totaaloplossing

Uw volledige logistieke proces is in goede handen bij Rutges Cargo Europe. De lijnen zijn kort en u vermijdt onnodige risico’s. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en service. Onze mensen zijn goed getraind, uitgebreid gescreend en begrijpen als geen ander dat uw zending kwetsbaar is. Handle with care. Dat is waar wij voor staan.

Interesse?

Bel 020 654 0900

Contact opnemen

30.000 m2 warehouse

opslag capaciteit

Dual-temperature

voertuigen

IT platform met

24/7 live monitoring

100% screened

drivers

We opereren vanuit het hart

van de business: nabij Schiphol

GDP & TAPA

gecertificeerd

Bonded

warehouse

Doorlopende vergunningen en

ontheffingen voor exceptioneel transport

Inhouse trainingen

en opleidingen

Ruime ervaring en

kennis binnen de branche

Wij beschikken over de benodigde certificaten

Wij staan voor u klaar.
Let’s go!

Bent u op zoek naar een gedegen advies? Heeft u een totaaloplossing nodig? Of wilt u met spoed uw zending laten vervoeren? Wij staan voor u klaar!

Bel 020 654 0900

Stel een vraag