skip to Main Content

Rutges Cargo Europe is een innovatieve en door kwaliteit gedreven vervoerder met een grote variëteit gewaardeerde klanten in de farmaceutische industrie, high value, sensitive en lucht- en ruimtevaarttechniek. Onze benadering naar deze branches is professioneel: onze expertise en infrastructuur dienen als basis voor transportoplossingen afgestemd op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Onze missie
Het leveren van maatwerk in geïntegreerde logistieke oplossingen voor de internationale farmaceutische industrie, high value en lucht- en ruimtevaarttechniek met temperatuur gecontroleerde transporten onder de hoogst mogelijke veiligheidsnormen.

Vakbekwaam
Onze mensen zijn ons kapitaal. Al onze chauffeurs zijn vakbekwame mensen die over de juiste certificaten beschikken en altijd bereid zijn een tandje bij te zetten. Zij beheersen hun vak tot in de puntjes. Elk jaar volgen zij scholing; bijvoorbeeld in zuinig rijden of in veiligheidsaspecten. Onze chauffeurs rijden internationaal en beheersen de vreemde taal om ook in het buitenland netjes en adequaat te kunnen werken. Met opleidingen en cursussen bevorderen wij bovendien continu de ontwikkeling van competenties en talenten van onze individuele werknemers.

Rutges Cargo Europe