skip to Main Content

Bij Rutges Cargo Europe hebben investeringen in technologieën op verschillende niveaus hoge prioriteit. Het is onze ambitie om EDI (electronic data interchange) tot het standaard communicatie format te maken voor het plaatsen van orders, status updates en ontvangstbevestigingen. Tegenwoordig ontvangen wij 60% van de verzendorders op elektronische wijze.

 Bij Rutges Cargo Europe vinden wij IT een van de belangrijkste geïntegreerde onderdelen van het logistieke proces. Van order tot factuur en alles daartussen. Om efficiënte processen tot stand te brengen en gegevens en documenten zo snel mogelijk beschikbaar te maken, investeren wij continu in IT-innovaties. Een van de belangrijkste elementen in dit proces blijkt uit het feit dat onze voertuigen zijn uitgerust met on board document scanners. Deze zijn verbonden met ons Transport Management System (TMS), waar wij onze verzendgegevens verzamelen.

Ons TMS beschikt over een klantportaal waar onze opdrachtgevers verzendorders kunnen plaatsen, de actuele verzendstatus kunnen inzien en IOD en POD-documenten kunnen downloaden.

Rutges Cargo Europe